Duval-Leroy, Brut Champagne

Fleur de Champagne imponerer dels med sin fine "mousse"og sin modne, dybe og alligevel blomstrende elegante duft og den cremede,rige og velstrukturerede duft, med hints af røde frugter (Pinot Noir druen). En Brut Champagne i absolut topklasse

93 point og førsteplads på Wine Spectators 
liste over de bedste Champagne-køb!

★★★★★ i Dagbladet Information; "Et udsøgt eksempel på, hvor godt champagne kan smage. Fine bobler med masser af dybde og en markant frugtsmag, der emmer af den store Pinot Noir-andel."

★★★★★og 93 point i Vinforum.dk; "Lys strågul farve med mange, fine bobler. Intens duft af citrus, æbler, lidt blomster, nødder. Mellemfyldig vin med lækker mousse og en smag, der er superharmonisk, let cremet og ret så elegant. Her er god sprødhed, men uden det dominerer. Meget, meget flot! Vinen er perfekt til aperitif, skaldyr og fisk"

★★★★★i Ekstra Bladet; "Duft af æbler og en smag af syrlig grønne frugter. Let oxideret stil og en vin, der bør serveres til mad. Flot mousse og struktur."

Kåret til bedste non-vintage champagne foran alle de kendte mærker i Nordjyske Stiftstidende. 

5 glas i Politiken; "Meget velbalanceret med flot balancegang mellem det mørke og det friske præg. Fyldig, men ikke tung og har både bredde og længde. Karamel og kaffe i eftersmag. Til hummeren"

18,5 point/20 forlaget-smag.dk; "Dejligt aktivt brus, fin fylde, lang delikat smag af ristet malt. Konsekvent og sikker stil, præsentabel krop og velfungerende syre, der sparker friskheden og festligheden helt op i toppen af glasset. Det er en alsidig og rigtig dejlig Champagne, især til fisk og lettere kødretter - men syren kan også klare fed mad, hvis den har fortjent det."

41. plads på Wine Spectators liste over årets 100 bedste vine! 

349,00 kr
  • Køb 1 for 299 og spar 15%
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Detaljer

Duval-Leroys "Fleur de Champagne, Brut fremstilles af 75 % Pinot Noir og 25% Chardonnay fra Montagne de Reims og Côte de Blancs området. Druer fra omkring 20 byer indgår, heriblandt Avenay, Ay, Bouzy, Choully, Mareuilsur Ay, Rilly, Vertus og Verzy. Kun mosten fra første pres ("le cuvée)anvendes. Efter alkoholgæring og 2. gæringen i flasken lagres Fleur de Champagne i 3 år på gæren i Duval-Leroy´s imponerende kældre,"Crayeres", der er hugget ud i kalkklipperne. Her er temperaturen året rundt 10 - 11 grader. 
 

Yderligere information

Type:Champagne - Mousserende vin
Land:Frankrig
Område:Champagne
Størrelse i CL:75
Årgang:NV
Druesorter:75 % Pinot Noir og 25% Chardonnay
Alkohol %:12
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8 - 12 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste 3-4 år.