Domaine Romarion, Vin de Pays DOC 2018

  • Køb 6 fl. for kun kr. 99,- pr. flaske og spar kr. 180,- ialt

Domaine Romarion
Domænet er beliggende i landsbyen Puichéricca. 20 km øst for Carcassonne. Jordbunden er en blanding af kridtog lerjordder giver fyldige vine med karakter og dybde. Navnet  ejendommen er en blanding af ejeren Luc Torrecillas børnRomain og Marion

Duft og smagsnoter: Vinen har en gylden farve med grønne reflekser. Duften er fyldig og svag sødmefyldt med noter af honning, vanilje og florale noter. Smagen er fyldig og harmonisk, men masser af moden delikat fadgæret Chardonnay smag. En vin for dem der kan lide fyldige og charmerende hvidvine fra enten Bourgogne, Australien eller Usa.

Serveringsforslag: Perfekt som ledsager til fyldige fiskeretter og skaldyr eller solo. 

Anmendelser om tidligere årgange :


"Flot hvidvin med et meget lækkert og bredt smagsbillede. En interessant vin. I smagen grape, citron, ananas, papaya."
5 ud af 5 stjerner"Flot sydfransk Chardonnay med fylde og finesse. Honning og engblomster i næsen og fyldig mund med noter af eksotisk frugt og vanilje tilsat en snert af mineralitet. Godt køb til prisen."


"Veldimensioneret Chardonnay
Kølig rank citrusdomineret frugt med udtalt mineralitet og pænt integreret egetræ med en let røget karakter. God styrke, pæn renhed og udmærket druekarakter.
Saftig frisk mundfrugt med flot struktur, god mineralitet, nydeligt krydderi og vellykket syrebalance – Tiltalende madvin med kultiveret brug af egetræet" 
Score 88 

129,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kort information

Type:Hvidvin
Land:Frankrig
Område:Languedoc-Roussillon
Størrelse i CL:75
Årgang:2018
Druesorter:Chardonnay
Alkohol %:13,5
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste par år.