Domaine Paul Doucet, Sancerre 2023

Vinfremstilling har været en tradition i familien Doucet i flere generationer. De dyrker 11 hektar med Sauvignon Blanc i Sancerre, hvor undergrunden består af ler og kalksten. Et terroir, der giver aromatiske, mineralske og velsmagende hvidvine, som en hel verden værdsætter. Vinplanterne har en alder på 30-35 år og dyrkes efter Culture Rasionnée metoden, hvor man pløjer jorden og kun bruger organisk gødning!

Duft og smagsnoter: Vinen er udelukkende produceret på Sauvignon Blanc. Vinen har en fin blomsteraroma, og en frugtrig smag med et feminint tilsnit. En meget velsmagende, frisk og mineralsk Sancerre, der er vedholdende i eftersmagen. Det er en meget "ren" hvidvin - tør og stringent med en lang nuanceret eftersmag. Den oser af klasse.

Serveringsforslag: Serveringtemperaturen bør ikke overstige 8-9 grader. Denne lækre Sancerre er en "allround" hvidvin, som med fordel vil kunne sættes til mange forskellige fiske- og skaldyrsretter. Alt god fra havet er velkommen på tallerkenen til denne klassevin.
199,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

 

Kort information:

Type:Hvidvin
Land:Frankrig
Område:Loire
Størrelse i CL:75
Årgang:2023
Druesorter:Sauvignon Blanc
Alkohol %:13
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8 -10 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og 5-6 år fra høståret