Domaine Horgelus, Cötes de Casgone, Phi Ling 2016

  • Køb 6 fl. for kun kr. 99,- pr. flaske og spar kr. 180,- ialt

Horgelus viser igen det fantastiske forhold mellem pris og kvalitet.

Cabernet-Sauvignon 60% og Tannat 40% Skaber rammen. En skøn koncentration af solbær aromaer, lakrids og dejlige krydret noter.

Vinen er blød og frugtrig, med dejlige bløde tanniner.

Kan drikkes nu eller gemmes i op til 10 år fra høståret

149,00 kr
  • Køb 6 for 594 og spar 34%
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Om Domaine Horgelus:
Domaine Horgelus er beliggende på de solrige bjergskråning i Gascogne. Området har vist sig som en af de mest lovende franske appellationer, på grund af den stigende kvalitet på vinene. Denne udvikling startede i 1980'erne og har virkelig slået igennem i 1990'erne, med produktion af friske og aromatiske vine.

Domaine Horgelus blev grundlagt i 1978 af Joseph Le Menn. Han blev tiltrukket af charmen ved Gascognes gastronomi og levevis. Nu dækker vingården 66 hektar vinmarker og mere end 30 hektar skov og eng.

Domaine Horgelus drives nu af Yoan Le Menn (Joseph's søn). Yoan tilhører den unge generation af ønologer, der udmærker sig ved at kombinere nytænkning og tradition. En væsentlig opgave er bevarelsen af aromaen ved at begrænse alle former for oxidation af mosten og vinene. Af denne grund høstes druerne tidligt om morgenen - fra 03.00 til 11.00 - med henblik på at drage fordel af køligheden. Frugtagtig smag og friskhed er kendetegnende for vinene fra Domaine Horgelus.

Type:Rødvin
Land:Frankrig
Område:Gascogne, Sydvest Frankrig
Størrelse i CL:75
Årgang:2016
Druesorter:Cabernet-Sauvignon 60%, Tannat 40%
Alkohol %:13,5 
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:15-17 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og 8-10 år fra høståret