Domaine des Bernardins, Beaumes de Venise, Muscat 2015

Domaine des Bernardins var oprindelig bosted for Bernadinermunkene, men har fungeret som vingård igennem nu fem generationer af familien Castaud.

I dag er det 6. generation der står for vingårdens daglige drift ved Elisabeth (født Castaud) og Andrew Hall. Vingården har 22 ha. vinmarker fordelt på 17 ha. med Muscat a petits grains (75% grøn og 25 % rød), 2 ha. Beaumes de Venise og 3,5 ha. Cotes du Rhone. Domaine des Bernardins anses af kendere som værende referenceproducenten af Muscat de Beaumes de Venise og vingården har flasker af denne vin helt tilbage til årgang 1843.

Domainet bruger den sjældne blanding af 75% grøn og 25% rød Muscat a petits grains i deres vine, hvilket giver en dybere vin med et let orange/rødt skær. Vinene smager forførende godt som unge men kan lageres i 20+ år.

Domainets nyeste vin, "Hommage", er et forsøg på at lave Muscat de Beaumes de Venise som den tradtionelt er blevet fremstillet i området. Denne flotte vin er en blanding af Muscat de Beaumes de Venise fra flere store årgange, der både giver moden dybde og kompleksitet samt ungdommelig frugt og friskhed. 

169,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Type:Dessertvin
Land:Frankrig
Område:Beaumes de Venise
Størrelse i CL:75
Årgang:2014
Druesorter:75% grøn og 25% rød Muscat a Petits Grains
Alkohol %:15,0
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:10-13 grader
Holdbarhed:Kan drikkes nu, men holde op til 20 år fra høståret.