Domaine de Pellehaut, Harmonie de Gascogne Rosé 2017

Duft og smagsnoter: Harmonie de Gascogne Rosé laves på fire karakterfulde druesorter; Merlot-druen giver blødhed og fylde, den lokale Tannat-drue giver vægt og struktur, og Cabernet Sauvignon og Syrah bidrager med intensitet og friskhed. Vinen byder på masser af appetitvækkende intens bærfrugt og en knasende sprød smag, som er særdeles læskende.

Serveringsforslag: Dette er simpelthen en genial vin, som nærmest tigger om at blive nydt som aperitif eller som et glas i ”utide”, men som også vil være en glimrende ledsager til retter med pasta, grøntsager eller fjerkræ. Nydes op til to år fra høståret.

69,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Domaine de Pellehauts navn er udledt af det middelalderlige ”pila”, som betyder høj eller skråning, hvilket er en hentydning til de 180 hektar vinmarker, som udelukkende ligger på skråninger. På skråningerne afløses sandet af ler og grus, og fra sådan en jordbund kan man høste langt mere interessante vine.

En af de førende vingårde Domaine de Pellehaut er en af de førende vingårde i Gascogne og har høstet mange lovord i internationale vinmagasiner såsom Decanter og Wine Enthusiast, ligesom de altid får gode ord med på vejen i den franske vinbibel, Guide Hachette. Det bliver ofte fremhævet, at selvom vinene er attraktive og moderne, er de også klassiske repræsentanter for Gascognes vine. 

Kort information

Type:Rosévin
Land:Frankrig
Område:Gascogne, Sydvestfrankrig
Størrelse i CL:75
Årgang:2017
Druesorter:Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah og Tannat
Alkohol %:12
Lagret på egefad:nej
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:2-3 år fra høståret