Domaine de Pellehaut, Harmonie de Gascogne Blanc 2020

Harmonie de Gascogne Blanc laves på en ganske unik sammensætning af druer; Ugni Blanc, Colombard, Gros Manseng, Chardonnay, Sauvignon og Folle Blanche. 

Duft og smagsnoter: 
Vinen byder på en intenst blomstret duft med fine nuancer af grapefrugt og sødmefulde stikkelsbær, og smagen er tindrende frisk og velafbalanceret med god længde og en sprød finish.

Serveringsforslag: Til pasta, fisk, skaldyr, aperitif... En super all-round hvidvin som både egner sig til at ledsage retter såsom pasta, fisk eller skaldyr eller som appetitvækker.

69,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Domaine de Pellehauts navn er udledt af det middelalderlige ”pila”, som betyder høj eller skråning, hvilket er en hentydning til de 180 hektar vinmarker, som udelukkende ligger på skråninger. På skråningerne afløses sandet af ler og grus, og fra sådan en jordbund kan man høste langt mere interessante vine.

En af de førende vingårde Domaine de Pellehaut er en af de førende vingårde i Gascogne og har høstet mange lovord i internationale vinmagasiner såsom Decanter og Wine Enthusiast, ligesom de altid får gode ord med på vejen i den franske vinbibel, Guide Hachette. Det bliver ofte fremhævet, at selvom vinene er attraktive og moderne, er de også klassiske repræsentanter for Gascognes vine. 

Kort information

Type:Hvidvin
Land:Frankrig
Område:Gascogne, Sydvestfrankrig
Størrelse i CL:75
Årgang:2020
Druesorter:Ugni Blanc, Colombard, Gros Manseng, Chardonnay, Sauvignon og Folle Blanche
Alkohol %:11 %
Lagret på egefad:nej
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:2-3 år fra høståret