Det lille Bryggeri, Stjerneglød

Stjerneglød er en vidunderlig julebryg, brygget efter belgisk forbillede, tilsat stjerneanis og lakrids. Stjerneglød har en dejlig harmoni med et strejf af krydderier og lakrids.

Stjerneglød er meget velegnet til julemad på grund af den behageligt afrundet bitterhed. Men den kan også sagtens nydes i en hyggelig julestund.

Det Lille Bryggeri ønsker alle en god jul og et godt nytår.

Ufiltreret og upasteuriseret.

 

Untappd: 3,31

39,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Vi laver øl, som vi selv kan li dem. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten eller råvarerne. Vi ønsker, at vores øl skal være en nydelse hvor øl, kvalitet og oplevelse skal følges ad. Vi ønsker, at vores øl skal være kendetegnet af en god harmoni, og at de råvarer der er brugt, også skal komme til udtryk i øllet. Dette gælder, hvad enten det er en mild frisk øl, eller en mørk kraftig sag. Øllet skal være i orden. Skulle det uheldige ske, at du får en dårlig oplevelse med en af vores øl, så kontakt os direkte, gerne med bryg nummeret på etiketten. HUSK: Smag og behag er forskelligt, og kan derfor diskuteres og påvirkes, men kvaliteten skal være i orden. God fornøjelse! René Hansen Brygger
 

Yderligere information

Type:Winter Ale
Land:Danmark
Område:Ringsted
Størrelse i CL:50
Alkohol %:6,8%
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8-10 grader