Summerbird

Summerbird

Ønsker du at forkæle en af dine kære, eller vil du gerne købe noget som selvforkælelse? Så er delikatesser fra Summerbird det helt rette valg. Hos Bagsværd Vinhandel finder du mere end blot vin, spiritus og specialøl. Vi har nemlig også en masse lækre specialiteter til ganen fra Summerbird i form af deres gaveæsker, mandler, flødeboller, chokoladebar, choko-trøfler og flowpacks, der både vil kunne glæde andre eller stille din egen sukkertræng. Se vores nedenstående sortiment af Summerbird og find noget lækkert til dig selv, en ven eller som en idé til en gavekurv.

Sorter faldende

41 vare(r)

Sorter faldende

41 vare(r)

SYNDIGT LÆKKERT SAMMEN MED SUMMERBIRD

Siden 1986 har Summerbird givet os deres kompromisløse produktudvikling, som kontinuert har været et fast sortiment i mange hjem, når det kommer til gavegivning og selvforkælelse. Summerbird har lige siden deres grundlæggelse jagtet og fintunet deres produkter, så vi altid kan nyde udsøgt chokolade og andre lækkerier.

Især deres gaveæsker har været et sandt hit blandt mange på grund af de mange forskellige smagsoplevelser, du kan få fra bare én chokoladeæske. Deres økologiske mandler og nødder er uden tvivl også en fornem fornøjelse i munden, og de kommer desuden i mange smagsvarianter som mandler med lakrids, mandler med kaffe, hasselnødder overtrukket i praline og mange andre smagfulde oplevelser.

Summerbirds chokoladebarer minder om den klassiske plade chokolade, men den er meget mere end det. Det er en luksuriøse chokoladebar, som nemt kan nydes alene, sammen med de nærmest eller bruges ved konfekt og bagning. Hvis du derimod blot ønsker en mundfuld af nydelse, skal du helt klart købe en af Summerbirds flowbacks. Det er små chokoladeovertrukket stykker af marcipan formet som bl.a. sommerfugle og grise.

FÅ ALVERDENS LÆKKERIER HOS BAGSVÆRD VINHANDEL

Hos Bagsværd Vinhandel sætter vi en ære i at have produkter af høj kvalitet. Derfor finder du udelukkende kun det i vores sortiment af vine, spiritus og ikke mindst delikatesser. Det gælder, uanset om du er på udkig efter Summerbirds lækkerier eller nogle af vores andre delikatessebrands. Vi er sikre på, at uanset hvad du vælger at købe til dig selv eller som gave, så vil det være en sand nydelse bid efter bid.

Kontakt os gerne og hør mere om vores lækre Summerbird-produkter eller måske noget helt andet. Du skal blot ringe til tlf. 44 98 06 37, skrive en mail til vin@bagsvaerd.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Er du måske et smut forbi Bagsværd? Så kom gerne ned i vores butik på Bagsværd Hovedgade 125. Her står vores medarbejdere klar til at hjælpe dig på med det rette køb.