Haupt Lakrits

Haupt Lakrits så dagens lys i 2014, og holdet bag har siden kæmpet med stor passion for, at lave den bedste lakrids på markedet – hvor smagen og oplevelsen er afgørende. Når Haupt lakrids vælger at bruge den allerdyreste råvare, og når kogningen og den efterfølgende lufttørring og modningsproces får lov at tage så lang tid, så er det ud fra en filosofi om, at det alt sammen er med at frembringe en langt bedre smagsoplevelse. Lakrids fra Haupt inderholder 9% rålakrids, som er kogt i 8 timer og modnes i 10 uger - og så er det helt uden e-numre, farvestoffer eller kunstigt glansmiddel og shellak.GRUNDLÆGGER CHRISTIAN HAUPTChristian Haupt og hans hustru Camilla har i mange år været lakrids og chokolade entusiaster. I 2012 havde Christian planer om at starte sin egen produktion af luksus chokolade. Men efter en ferie på Island i 2013, ændrede han sin mening og besluttede sig for at lave verdens bedste lakrids. ​ "Det var på en ferie til Island jeg blev inspireret af deres måde at kombinere lakrids og chokolade, og så snart jeg kom hjem fra ferie, startede jeg Haupt Lakrids." Fortæller Christian. ​ Derefter fulgte en periode, hvor Christian og hans kolleger søgt efter ingredienser og leverandører over hele verden. Og målet var klart fra begyndelsen - de ville skabe verdens bedste lakrids. De ønskede at skabe en sød og salt lakrids, der adskilte sig fra mængden og kun bruge de bedste råvarer fra hele verden.Nu her i 2017 er Haupt Lakrids i over 500 eksklusive butikker rundt omkring i Europa. Lakridserne forhandles blandt andet hos Harrods i London, Louisiana - Museum of modern art, Lakrits Roten og mange andre.
Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)