Bagsværd Lakrids

Bagsværd Lakrids

Vi er stolte af at være forhandlere af det lækre og luksuriøse Bagsværd Lakrids, der er håndlavet lakridskaramel produceret af minimum 5% rå lakrids. Bagsværd Lakrids kommer i fem varianter. Den klassiske er med lakrids, havsalt og salmiak, og så findes der også en version med chili til alle stærke folk eller en version med ingefær til de friske folk, Salmiak, som naturligvis er med ekstra salmiak og det sidste nye skud på stammen er Sød. De 5 varianter smager alle helt fantastisk og er stærkt vanedannende – så er du advaret!

Bagsværd Lakrids er en sikker vinder som vært- eller værtindegave, eller som en lille delikatesse i en gavekurv til en du holder af. Lakridsen egner sig til øjeblikke, hvor der skal nydes og hygges, og går desuden ganske glimrende til en mørk specialøl.

Sorter faldende

22 vare(r)

Sorter faldende

22 vare(r)

Sådan serveres Bagsværd Lakrids

Når du køber lakrids fra Bagsværd Lakrids, kommer det i plader af minimum 160 gram pakket ind i madpapir og en fin, rustik, brun kuvert. Den bløde, håndlavet lakridskaramel skæres ud i mundrette bidder, og kan serveres direkte på det indlagte hvide ark eller på et fad i selskab med andre små lakrids- og chokoladedelikatesser.

Det er en god idé at bruge flormelis, når du servere lakridsen, så det ikke klister sammen.

Bagsværd Vinhandel – ærlig kvalitet

Hos Bagsværd Vinhandel sætter vi en store ære i at udvælge varer af høj kvalitet, som vi selv har prøvesmagt. Uanset om du er på udkig efter små lækre delikatesser som lakridserne fra Bagsværd Lakrids, en god flaske vin, specialøl eller spiritus, kan du derfor altid være sikker på, at kvaliteten er i orden.

Vores gavekurve med vin og delikatesser er meget populære, og imponerer selv de, der aldrig rigtig ønsker sig noget. Du kan vælge en af vores mange standardkurve, der findes i forskellige størrelser og prisklasser. Kurven kan også skræddersyes efter dine ønsker og behov, og du kan med fordel vælge, at der skal være Bagsværd Lakrids i kurven.