De Venoge, Rosé Reserve Brut

En yderst elegant Brut Rosé med en skøn næse af røde frugter. En lækker aperitif champagne. 60% Pinot Noir, 20% Pinot Meunier og 20% Chardonnay.
 
Flot anmeldelse i magasinet Smag og Behag
"Frisk og fyldig bærsmag, nydeligt brus, charmerende og festlig smag. Det gør den også alsidig: elegant og harmonisk uden mad, en drøm til lyst kød, fjerkræ, lam og kalv - og en fræk ledsager til jordbær." 

89 point hos Robert Parker

599,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

De Venoge

Historien om Champagnehuset de Venoge begyndte i 1825, hvor Henri-Marc de Venoge bosatte sig i Marne-området. Her påbegyndte han salget af champagne, og hans søn, Joseph tilførte firmaet nye idéer, og bragte flere nye produkter på markedet. Eksempelvis "Cordon Bleu", som stadigvæk er et af firmaets klassiske produkter. Igennem årene har de Venoge været først på markedet med mange nye tiltag. Vi kan bl.a. nævne følgende:
 
· de Venoge var det første champagnehus, som lancerede etiketter med illustrationer,· de Venoge var først på markedet med "Blanc de Noir",· de Venoge producerede i 1858 den første "specielle Cuvée", Vin des Princes,· de Venoge var det første champagnehus, som via en informativ bagsideetiket informerede forbrugerne om flaskernes indhold og· de Venoge lancerede de første champagneflasker, produceret af ægte krystalglas.
 
I de senere år, er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet, som de Venoge kan præstere. Vi kan nævne:
 
-Guldmedalje ved "Grand Prix d´Excellence des Vinalies",
-Guldmedalje ved Intervin i USA,
-Guldmedalje ved "International Wine Challenge i London"
-"Coup de Coeur" i Hachette 2002

Yderligere information

Type:Champagne
Land:Frankrig
Område:Champagne
Størrelse i CL:75
Årgang:NV
Druesorter:60% Pinot Noir, 20% Pinot Meunier og 20% Chardonnay
Alkohol %:12
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:Op til 3 år fra vinen er flasket.