De Venoge, Princes Rosé Champagne

Huset de Venoge genopliver de mytiske Champagne Princes oprettet i 1864 af Joseph de Venoge til ære for Orange Princes. Dens elegante og berømte karaffel minder om krystal kolber, hvor europæiske aristokrater brugte dem til at dekantere deres champagner i, i begyndelsen af det tyvende århundrede.

En præcis udvælgelse af druer fra Petite og Grande Montagne de Reims markerne bringer mineralitet og struktur til Princes Rosé, mens druerne fra les Riceys bringer rigdom til denne store Champagne. På ganen findes noter af jordbær og stikkelsbær, sammen med citrus aroma. Kinesisk Pomeloskal(Citrusfrugt) og appelsinskal gør denne Champagne et sandt vidunder at nyde som aperitif, og med hummer eller laks.

Leveres i flot gaveæske.

92 point hos Robert Parker!

"The wine is intense, firmly structured and aromatic in its dense, long and fruity finish that makes it an ambitious aperitif and a good partner with lobster or salmon. This is a seriously good Rosé."

779,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

De Venoge

Historien om Champagnehuset de Venoge begyndte i 1825, hvor Henri-Marc de Venoge bosatte sig i Marne-området. Her påbegyndte han salget af champagne, og hans søn, Joseph tilførte firmaet nye idéer, og bragte flere nye produkter på markedet. Eksempelvis "Cordon Bleu", som stadigvæk er et af firmaets klassiske produkter. Igennem årene har de Venoge været først på markedet med mange nye tiltag. Vi kan bl.a. nævne følgende:· de Venoge var det første champagnehus, som lancerede etiketter med illustrationer,· de Venoge var først på markedet med "Blanc de Noir",· de Venoge producerede i 1858 den første "specielle Cuvée", Vin des Princes,· de Venoge var det første champagnehus, som via en informativ bagsideetiket informerede forbrugerne om flaskernes indhold og· de Venoge lancerede de første champagneflasker, produceret af ægte krystalglas.
 
I de senere år, er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet, som de Venoge kan præstere. Vi kan nævne:
 
Guldmedalje ved "Grand Prix d´Excellence des Vinalies", Guldmedalje ved Intervin i USA, Guldmedalje ved "International Wine Challenge i London" samt "Coup de Coeur" i Hachette 2002
 

Yderligere information

Type:Champagne
Land:Frankrig
Område:Champagne
Størrelse i CL:75
Årgang:NV
Druesorter:100% Pinot Noir              
Alkohol %:12
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:Op til 10-12 år fra høståret