De Venoge, Cordon Blue Brut Magnum

Mange franskmænd mener, at "de Venoge" producerer den bedste Brut Champagne, der overhovedet kan købes for penge - men de har jo også forstand på champagne!

Frisk i stilen, sprød og fyldig, fantastisk champagne til pengene.

 

Det er en meget let skummende og velafbalanceret champagne (med delikate bløde bobler) der er produceret på 50% Pinot Noir, 25% Pinot Meunier og 25% Chardonnay.

Intet skønnere kan serveres før maden.

849,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

De Venoge

Historien om Champagnehuset de Venoge begyndte i 1825, hvor Henri-Marc de Venoge bosatte sig i Marne-området. Her påbegyndte han salget af champagne, og hans søn, Joseph tilførte firmaet nye idéer, og bragte flere nye produkter på markedet. Eksempelvis "Cordon Bleu", som stadigvæk er et af firmaets klassiske produkter. Igennem årene har de Venoge været først på markedet med mange nye tiltag. Vi kan bl.a. nævne følgende:
 
· de Venoge var det første champagnehus, som lancerede etiketter med illustrationer,· de Venoge var først på markedet med "Blanc de Noir",· de Venoge producerede i 1858 den første "specielle Cuvée", Vin des Princes,· de Venoge var det første champagnehus, som via en informativ bagsideetiket informerede forbrugerne om flaskernes indhold og· de Venoge lancerede de første champagneflasker, produceret af ægte krystalglas.
 
I de senere år, er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet, som de Venoge kan præstere. Vi kan nævne:
 
-Guldmedalje ved "Grand Prix d´Excellence des Vinalies",
-Guldmedalje ved Intervin i USA,
-Guldmedalje ved "International Wine Challenge i London"
-"Coup de Coeur" i Hachette 2002
 

Yderligere information

Type:Champagne
Land:Frankrig
Område:Champagne
Størrelse i CL:150
Årgang:NV
Druesorter:45 % pinot noir, 30 % chardonnay og 25 % pinot meunier
Alkohol %:12
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:-