De Venoge, Blanc de Blanc Champagne, Vintage 2006

 

100% Chardonnay. Lagret i 4-5 år.
 
En klassisk årgangs Champagne, der udelukkende er produceret på Chardonnay.
 
Med en lagring på næsten seks år, har denne champagne en helt enestående delikat karakter, der gør den velegnet til fisk og skaldyrs retter.
 
En champagne med et godt lagringspotentiale.

 

535,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

De Venoge

Historien om Champagnehuset de Venoge begyndte i 1825, hvor Henri-Marc de Venoge bosatte sig i Marne-området. Her påbegyndte han salget af champagne, og hans søn, Joseph tilførte firmaet nye idéer, og bragte flere nye produkter på markedet. Eksempelvis "Cordon Bleu", som stadigvæk er et af firmaets klassiske produkter. Igennem årene har de Venoge været først på markedet med mange nye tiltag. Vi kan bl.a. nævne følgende:
 
· de Venoge var det første champagnehus, som lancerede etiketter med illustrationer,· de Venoge var først på markedet med "Blanc de Noir",· de Venoge producerede i 1858 den første "specielle Cuvée", Vin des Princes,· de Venoge var det første champagnehus, som via en informativ bagsideetiket informerede forbrugerne om flaskernes indhold og· de Venoge lancerede de første champagneflasker, produceret af ægte krystalglas.
 
I de senere år, er striben af awards, udmærkelser og anerkendende anmeldelser alen lang. Mange vinjournalister har virkelig fået øje på den fremragende kvalitet, som de Venoge kan præstere. Vi kan nævne:
 
-Guldmedalje ved "Grand Prix d´Excellence des Vinalies",
-Guldmedalje ved Intervin i USA,
Guldmedalje ved "International Wine Challenge i London"
-"Coup de Coeur" i Hachette 2002

Yderligere information

Type:Vintage Champagne
Land:Frankrig
Område:Champagne
Størrelse i CL:75
Årgang:2006
Druesorter:Chardonnay
Alkohol %:12
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:Op til 20 år fra høst året.