DE 3 ØER, Blended rom - Jamaica, Trinidad & Mauritius

DE 3 ØER er en blended rom fra Jamaica, Trinidad og Mauritius.

Alle tre øer har produceret rom gennem flere hundrede år, og traditionen er dybt forankret i øernes historie.

Ved at tage det bedste fra de forskellige romtraditioner, har vi skabt en rund rom i den klassiske søde stil, men med det ”bid”, som en traditionel rom skal have.

Nyd DE 3 ØER til desserten eller som avec til en kop kaffe. DE 3 ØER er med sine runde, søde smagsnuancer også yderst velegnet til rom-cocktails.

 

Opbevar DE 3 ØER ved stuetemperatur (20-22 grader) og væk fra direkte sollys.

339,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Type:Mørk rom
Land:Caribbean   
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:40,2%
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:-

 

Om rommene fra de tre lande i DE 3 ØER rommen

Jamaica: Rommen er baseret på melasse og tilhører den engelske stilart. Den har et højt indhold af ester og en lang fermenteringsproces (gæring). Dette giver en tungere og mere kraftfuld smag. Den giver tyngde og dybde til DE 3 ØER.

Trinidad: Rommen er baseret på melasse og tilhører den spanske stilart. Den har en kort fermenteringsproces og er karakteriseret ved en let, blød/afrundet og sød smag (ikke mindst på grund af en efterfølgende tilsætning af melasse). Den giver således en blød sødme til DE 3 ØER.

Mauritius: Øens romtraditioner er en kombination af den engelske tradition baseret på melasse (som Jamaica) og den franske tradition (rhum agricole) baseret på sukkerrørsjuice. Rhum agricole har en let, frugtig smag – men er ikke sød - samtidig med at den er mere tør end de andre traditioner (pga. højt indhold af garvesyre). Hvor rommen fra Trinidad giver sødme til DE 3 ØER, får den en mild frugtig nuance fra Mauritius.