Dansk Mjød, Klapøjster

Indhold: Honning, vand, krydderier, herudover tilsættes brændevin, hvilket forøger alkoholprocenten til 21,8%vol. Det er en gammel skik at blande mjød og brændevin.

Smagsprofil: Mjødens sødme med en eftersmag af snaps.

Anvendelse: God til ostebordet eller som alternativ til frokostbordet, man kan selv spæde op, hvis man vil have den stærkere.

Opbevaring: Barskab, må ikke få sollys.

Der kan forekomme bundfald da der ikke anvendes tilsætningsstoffer.

129,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Mjød er en honningvin.

Man koger honning, vand og eventuelt nogle krydderier, og derefter sættes mjøden til gæring i ca. 3 uger. Efter yderligere ca. 6 måneders lagring er mjøden færdig. Den bliver imidlertid bedre med alderen, så det er en god idé at lagre den nogle år. Den bliver aldrig for gammel.
 

 De fleste tror, at mjød er en slags øl, men det er ikke sandt. Mjød er en honningvin, og sådan har det altid været. Vikingerne drak øl og mjød, og mjøden var deres vin. De riges drik.

 Mjød fra Dansk Mjød er et naturprodukt uden tilsætningsstoffer.

 Yderligere information

Type: Mjød
Land: Danmark
Område: Billund
Størrelse i CL: 70
Årgang: nv
Alkohol %: 21,8
Lagret på egefad: Nej
Drikketemperatur: 16-18 grader
Holdbarhed: Mjød bliver aldrig for gammel, den bliver kun bedre med tiden.