Coralto, Nero D´Avola 2012, Sicilien

  • Køb 6 for 109,00 DKK pr. stk. og spar kr. 120,- Ialt
     

Med et lavt høstudbytte, en minutiøs vinifikation og en efterfølgende fadlagring, fremstår denne vin med en meget mørk farve, en tætpakket frugt og flotte vaniljeagtige toner fra fadlagringen.

Vinen er udelukkende produceret på den lokale drue, Nero d´Avola. Efter gæringen tilbringer vinen 3 måneder på et mix af franske egefade og amerikanske egefade, som giver vine en masse vanilje-aromaer.

Serveringsforslag: Serveringtemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er en perfekt ledsager til grillet lam eller en steak af et godt stykke oksekød. Vinen kan også med fordel anvendes til en kraftig risotto, eksempelvis med kraftigt smagende svampe.

129,00 kr
  • Køb 6 for 654 og spar 16%
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Vinproducenten Baglio Curatolo Arini

er beliggende i byen Marsala på Siciliens vestkyst. Denne familievirksomhed har rødder tilbage i vinbranchen fra omkring 1875, hvor den eneste produktion dog bestod i datidens så populære Marsala. Familien producerer stadigvæk en fantastisk Marsala, og det er den ældste familieejede Marsalaproducent på Sicilien. Familien producerer i dag også en lang række af forskellige rød- og hvidvine. Vinmarkerne er beliggende i to forskellige områder. Èn er beliggende meget tæt ved Marsala og endnu en er beliggende i den centrale del af Sicilien. I 1998 ansatte man dr. Alberto Antonini, der i 10 år havde arbejdet som wine-maker hos den verdensberømte producent i Toscana, Antinori. Siden da har han været ansvarlig for al vinproduktion, og det er ikke mindst hans fortjeneste, at familien har høstet stor anerkendelse for deres vine igennem de seneste år.

Type: Rødvin
Land: Italien
Område: Sicilien
Størrelse i CL: 75
Årgang: 2012
Druesorter: Nero D Avola                                  
Alkohol %: 13,5
Lagret på egefad: Ja i 3 mdr. på franske og amerikanske fade
Drikketemperatur: 16-18
Holdbarhed: 5-6 år fra høståret