Columbia Crest, Two Vines Shiraz 2014

Navnet Two Vines stammer fra de metoder Columbia Crest benytter ved beskæringen af vinstokkene. Metoden er den klassiske franske Guyot beskæring med to frugtbærende skud, der positionerer hver enkelt drueklase optimalt for solen. Shiraz alias den franske Syrah drue stormer frem i Washington State, hvor både klima og jordbund er ideelt til denne fremragende drue.

Duft og smagsnoter: Med Two Vines Shiraz i glasset imponeres man først og fremmest over den dybrøde farve, og den tætte og dybe duft med mindelser om solmodne røde bær. Et næsten sødmefuldt strejf af ny eg tilfører yderligere nuancer til den bløde og rige vin.

 

99,00 kr
  • Køb 6 for 534 og spar 11%
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Columbia Crest Winery

De første Columbia Crest vinmarker blev plantet i 1978. Et splinternyt og for 90% vedkommende underjordisk vineri stod klart til 1982 høsten. Og siden er det gået forrygende stærkt. I 1990 satte Robert Parker Columbia Crest på listen over de 24 bedste producenter i verden når det gælder pris/kvalitetsforhold.
 

Og siden er det nærmest haglet med priser og fantastiske anmeldelser til Columbia Crest vinene. I 2000 opnåede Columbia Crest Winery som det eneste US vineri nogensinde at få hele tre vine på Wine Spectators Top 100 liste.

Yderligere information

Type:Rødvin
Land:USA
Område:Washington state
Størrelse i CL:75
Årgang:2014
Druesorter:92 % Shiraz, 5 % Viognier og 3 % Merlot.
Alkohol %:13,5
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste par år.