Coisbo Beer, Christmas Ale 0,75 L

Det er ingen hemmelighed at Julen nærmer sig med hastige skridt, og derfor skal der selvfølgelig også Coisbo Juleøl på bordet.

Coisbo Christmas Ale er et elegant juleeventyr der fortæller historien om sødmefyldt frugt, anis og solbær. Eventyret forløses i en voluminøs finale der er smuk og feminin. Match Christmas Ale med nakke af frilandsgris, kål-marmelade,­ knoldselleri, sennep og karse.

Glædelig Jul fra alle os til alle jer.

59,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Coisbo Beer

Øl fra Coisbo Beer er din garanti for:


Kvalitet 
Helhedsoplevelse Fokus på råvarer

Coisbo Beers første øl på gaden var Urban Haze, en Pale Ale med hyldeblomst. Urban Haze er blevet en stor succes og var den første af sin art på markedet i Danmark.

Coisbo Beer er produktet af min, Anders Coisbos, lidenskab for specialøl. Jeg har gjort min passion til virkelighed og udlever nu min drøm om at brygge kvalitetsøl til danskerne hver dag.

Jeg fik papir på mine evner, da jeg i forbindelse med afslutningen af min diplombryggeruddannelse på Scandinavian School of Brewing modtog diplombryggerprisen uddelt af Bryggeriforeningen for et flot eksamensprojekt.

Kendetegnende for min bryggestil er, at jeg har en god fornemmelse for råvarer, og hvordan de vil smage i øllet; at jeg ikke går på kompromis med råvarerne og at mine øl er knap så stærke. 

Yderligere information

Type:Juleøl
Land:Danmark
Område:Morud
Størrelse i CL:75 cl.
Årgang:NV
Alkohol %:7,0 %
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:5-7 grader