Citadelle, Gin de France

For Gin entusiaster verden over  er den prisvindende franske Citadelle Gin, absolut et must at prøve af.

Den bliver til i hjertet af Cognac, hvor verdens bedste Master Blender, Alexander Gabriel, møjsommeligt sammensætter sin gin. Han bruger forskellige krydderier og urter fra alle verdens hjørner, som han har valgt specifikt til Citadelle Gin. Destilleringskedlerne bliver varmet over åben ild, hvilket giver en langsom fordampning og destillatøren har derfor god tid til at udvælge spiritussens hjerte.

Resultatet er en kompleks gin med 19 krydderier, som er super blød grundet 3 gange destillering og perfekt balanceret efter design af verdens bedste Master Blender. Citadelle er potent nok til at komplimentere en oliven i Martinien og aromatisk nok til skinne igennem en Tonicvand.

Citadelle Gin bliver stadig lavet efter den samme opskrift som dengang. Selvom produktionsteknikken er ændret mange gange siden, bliver der stadig brugt de samme 19 krydderier som i 1771. Disse krydderier er bl.a. enebær, lakrids, stjerneanis, viol og mandler.

Duft og smagsnoter: I duften findes fine aromatiske toner af enebær og citrus. På tungen er den elegant, blød og afrundet. I den lange eftersmag har man mulighed for at smage de mange urter og krydderier på bedste vis. Alt dette gør, at Citadelle gin har en perfekt balance mellem intensitet og blødhed.

299,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kort information

Type:Dry Gin
Land:Frankrig
Område:Cognac
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:44
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8 - 12 grader