Chateau Fleur de Lisse 2016, Saint-Emillion Grand Cru

desc_star Robert Parker 94 pointdesc_star Château Fleur de Lisse har en farve der er rød med lyse lilla nuancer. Den har en meget indbydende duft med hints af mørke bær, med et dejlig friskhed og et sort peber touch. Med lidt luft bliver dufter mere kompleks med en duft af kirsebær og grenadin. I munden er vinen elegant, silkeagtig og afbalanceret. Pragtfuld Bordeaux vin.

Familien Berrouet har i mere end 50 været ansvarlige for produktion på Petrus, og Fleur de Lisse er en af meget få andre ejendomme, som familien er konsulenter for.

Ejendomme er opkøbt af den franske multimillionær Teychenney. Normalt går investorer i denne vægtklasse efter slotte, der allerede er etableret og har et godt navn. Men i dette tilfælde er det Teychenney´s idé at bygge fundamentet, og starte helt fra bunden, for derefter at løfte kendskabsgraden til Château Fleur de Lisse hen ad vejen. Ambitionerne bag dette helt nye projekt er selvsagt store, og årgang 2016 er intet mindre end fænomenal god. Vinstokkene har allerede en alder på 40 til 50 år. Markerne er beplantet med 50 % Cabernet Franc, 40 % Merlot og et lille plot på ca. 1 % Cabernet Sauvignon.Mad og vin: Passer super godt til alt rødt kød som lam, vildt og oksekød. Også en god vin til både modne og kraftige oste.

299,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Type:Rødvin
Land:Frankrig
Område:Saint Emillion
Størrelse i CL:75
Årgang:2016
Druesorter:Merlot, Cabernet Franc, 1% Cabernet Sauvignonog 
Alkohol %:14,5
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:17-19 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste 10-15 år