Château de Peyguerol, 2017 - Costieres de Nimes

Testvinder i Smag og Behag, der skrev;
"Ungdommelig og åben frugtighed med nogle smågrønne, urtede toner a la tidsel og græs, men også en aromatisk dybde, der forstærkes af mundens fine frugt og en flot eftersmag af bitre kirsebær. Rigtig god og enormt bredspektret allroundvin til mørkt kød, fx klassisk lammekølle, eller til kraftige grøntsagsretter, hvis du serverer vinen en smule køligt (15-16 grader). Imponerende pris!"

 

79,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Vinområdet Costières de Nîmes
er den sydvestlige appellation, der i en blød bue afslutter den sydlige ende af Rhônedalen. Her produceres en række rødvine der virkelig kan betegnes som "value for money". Igennem det seneste årti har produktionen været stødt stigende, og det har kvaliteten også været hos flere af områdets producenter.
Markerne på Château de Peyguerol er beplantet med de traditionelle druer for Rhône, nemlig Syrah og Grenache.

Château de Peyguerol
er et mønstereksempel på en vin fra Nîmes, hvor der IKKE er sammenhæng mellem pris og kvalitet. Den burde faktisk koste lidt mere.

5 af 5 stjerner i VinAvisen.dk, der skrev
"Elegant og meget lækker rødvin - en rigtig god, ret let og harmonisk Rhônevin med en ren og frisk saft og fint krydderi. En vin til lettere kødretter. Prisen er rimelig. Den gav den femte stjerne".

Type:Rødvin
Land:Frankrig
Område:Rhone
Størrelse i CL:75
Årgang:2017
Druesorter:Syrah, Grenache
Alkohol %:13,5
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:15 - 17 grader
Holdbarhed:Kan nydes ung og op til 5 år fra høståret.