Chateau de la Nauve, Saint-Emilion 2016

 
 
Druerne er håndplukket, knust og derefter hældt i kar, hvor de gæres ved en stabil 28 C. Efter en til to ugers periode, bliver vinen, presset og derefter hældt tilbage i karrene til malolactic fermentering. Den efterfølgende modning sker også i kar hvor man rører rundt i vinen hver anden måned, før vinen bliver aftappet på ejendommen.

Resultatet af en fremragende årgang viser hvor generøs Merlot kan være, når den vokser i det ideelle terroir. Den er tåget i farven, med en rig og kraftig duft af mørk frugt. Den generøse smag viser sig skarp og saftig over en elegant tanninbase. En Saint-Emilion høstet ved den perfekte modenhed, med knassende frugt.

 

149,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information:

Sichel - Bordeaux
Familienavnet "Sichel" er blevet synonym for kvalitetsvine fra Bordeaux. Den velrespekterede familie er partejer i én af verdens mest kendte og ansete ejendomme, nemlig ingen ringere end selveste Château Palmer i Margaux. Endvidere ejer familien Château Angludet i Margaux. Og det er det selvsamme winemaker-team, som hvert år producerer SIRIUS, der virkelig er familiens ʺvalue for money-Bordeauxʺ. 

Type:Rødvin
Land:Frankrig
Område:Saint Emilion
Størrelse i CL:75
Årgang:2016
Druesorter:90% Merlot, 10% Cabernet Franc
Alkohol %:14,0
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og kan gemmes op til 4 - 5 år.