Champagnesabel, Napoleon sabel, MED gaveæske

Champagnesabel Napoleon med guld klunker

Denne champagnesabel er en kopi af infanterisabelen i Napoleons hær. Her har sablen "sablet" mange flasker champagne når hæren festede.
Festen sluttede brat i Waterloo i juni 1815 med Napoleons nederlag. Sejrherrene fordelte sablerne imellem sig. I den preussiske hær blev sablen derpå anvendt som infanterisabel.

Ved om bevæbningen af den danske hær i 1854 blev sablen tildelt Livgarden. Her er det stadig i brug under betegnelsen M/1854.

Elsker du champagne er vores Napoleon sabel lige det du mangler. Det giver en helt ny og særlig oplevelse når der skal poppes champagne, og samtidig gør det også gæsterne imponeret. Det er lettere end du tror, at skære hovedet af en flaske champagne, dog anbefales det, at anvende en hanske første gang.

Napoleon Champagnesablerne leveres i en flot skede, som gør at den også er egnet som en smuk vægdekoration. Champagnesablens flotte klinge er IKKE skarp. Det er ikke tilladt at slibe eller på anden måde gøre klingen skarp, men bør altid vedligeholdes med en tynd syrefri olie. Må kun anvendes til husholdningsbrug.

BEMÆRK!  Ved udstilling eller anden brug af Champagnesabler end husholdningsbrug kræves der blankvåbentilladelse. Den kan fås hos politiet af alle personer med ren straffeattest. Det er sådan vi p.t. læser loven om blankvåben, ved ændringer vil dette blive meddelt her på siden.

Se en video omkring hvordan man sabler en Champagner her!

1.095,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Størrelse
sabel m/ skede – 790 mm
sabel u/ skede – 730 mm
klingen – 590 mm

Størrelse
kassen – 842×158 mm