CDI Guyana Porto Cask Finish High Proof Denmark

En lang portvinsfinish på en allerede vellagret Demerara-rom – se dét er sjovt! Det er Compagnie des Indes der har tappet denne perle af et fad med 14 år gammel rom. De sidste 48 måneder er tilbragt på et portvinsfad og det klæ’r spiritussen rigtig flot, giver sødme og rød frugt. Alkoholprocenten ligger på 62,4, og de i alt 430 flasker er kun til Danmark.

Farve: Mørk, rødlig gylden.
Duft: Tæt og svulmende duft der blander saftig, rød frugt, marmelade, kakaopulver og ristede nødder.
Smagsnoter: Overdådig og intens smag af moden, rød frugt med knasende perlesukker. 

Servering​sforslag: Vi foreslår, at du drikker den rent, men som altid med en rom i dette luftlag (62,4%), er du velkommen til at eksperimentere med et par dråber vand.

949,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

I slutningen af 1600-tallet og starten af 1700-tallet blev den lokale destilleret drik på flere caribiske øer kaldt for ”Kill Devil”. Selvom mange af datiden destillerier for længst er lukket og glemt, så er Caribien stadigvæk storleverandør af mange eksotiske romprodukter.

Den skotske uafhængige whiskyaftapper og whiskyblender Hunter Laing, der er beliggende i Glasgow, er hovedkraften bag den spændende rom-serie Kill Devil. Serien består primært af single cask rom, men Hunter Laing trækker også på firmaets ekspertise på blending-området, og de har derfor meget dygtigt komponeret denne blend af rom fra flere forskellige destillerier i hele det caribiske område.

Kort information:

Type:Mørk rom
Land:Guyana
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:62,7
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:16-18 grader