Calusari, Pinot Grigio 2021, Rumænien

Denne rumænske udgave af Pinot Grigio har dejlige aromaer af grapefrugt og fersken. I smagen findes melon, modne æbler og en sprød citrusagtig syre. En dejlig frisk vin som er god til f.eks. kylling og lette fiske og skaldyrsretter - men også helt solo.

89,00 kr
  • Køb 6 for 414 og spar 23%

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

 Yderligere information

De første registreringer af vinavl i Banat-regionen går tilbage til den romerske invasion af Dacia. Nyere historie viser, at Recas vingården allerede var kendt i 1447 og mellem 1722 og 1786 kom vinbønder fra Schwaben for at dyrke vin her.

I dag har man genplantet mere end 700 hektar med kvalitets vinstokke fra Frankrig og Italien, og det udstyr der anvendes i vinmarkerne er blevet udskiftet.

Vingården er fuldt udstyret med automatiske temperaturregulerede rustfri ståltanke til gæring og lagring af vin. De primære vinfremstillings faciliteter er blevet fuldstændig fornyet med det bedst mulige udstyr.

Filosofien er enkel - at anvende de absolut bedste produktionsmetoder til hver eneste vin, - at styrke og bevare den naturlige kvalitet i druerne og lave et produkt af ensartet høj kvalitet hvert år.

Type:Hvidvin
Land:Rumænien
Område:Recas
Størrelse i CL:75
Årgang:2021
Druesorter:Pinot Grigio
Alkohol %:12,0
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8 - 10 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste par år.