Buttler The Bear Zinfandel

Zinfandel kaldes kærligt for Californiens 'nationaldrue,' og det er ikke uden grund. Den har været dyrket i staten i mere end 150 år, så de lokale vinavlere betragter den som deres egen. Den kom til USA i første halvdel af 1800-tallet og blev introduceret i Californien under guldfeberen i midten af 1800-tallet. I dag udgør den mere end 10% af Californiens vinmarker. Et af de områder, hvor Zinfandel er mest fremherskende, er i Lodi (udtales 'low-dye') i den nordlige del af Central Valley i Californien. Her skaber det varme middelhavsklima ideelle forhold for modningen af druer, inklusive Zinfandel, der i Lodi kan producere nogle af statens mest fyldige vine. Dette er præcis, hvad vi finder i Buttler the Bear Zinfandel 2017. En ægte repræsentation af 'The Golden State' i Californiens vinverden.

 

Beskrivelse:

 

Farve: Medium granatrød.

Duft: En kompleks duft med toner af mørke bær, tørret frugt, brombær, hindbær og solbær, noter af hindbærlikør, brombærmarmelade, rosiner, svesker, vanilje, kanel og chokolade.

Smagsnoter: En fyldig, varm, rig og mørk smag med noter af tørret frugt, vanilje, nelliker, kanel, muskatnød og chokolade. En imponerende lang eftersmag med sødme og intens, moden tørret frugt, herunder svesker, figner, dadler og rosiner.

Serveringsforslag:

 

Nyd denne vin let afkølet, når du har lyst til et glas fyldig og blød rødvin. Tanninerne er så runde og bløde, at den let kan drikkes alene. Samtidig er dens fyldighed imponerende, hvilket gør den til en alsidig partner til en lang række gastronomiske oplevelser, herunder marineret svinekød, barbecue, oksekød og sammenkogte retter.

109,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager