Bryghuset Winther & Bargholz, Jule Bob, Dark Ale

Jule Bob Dark Ale er en mørk nøddebrun øl, håndbrygget i belgisk stil med 10 forskellige typer malt af høj kvalitet.

Den har et tæt cremet nøddebrunt skum. Krydret duft af sort peber og koriander. Kompleks og fyldig smag af ristet malt med noter af kaffe og et strejf af appelsin.

Velegnet til mørke, intense kødretter og traditionelle juleretter - eller blot til en hyggestund. 

Kulsyren dannes naturligt i flasken 2-3 uger efter tapning. 

Ufiltreret og upasteuriseret.

33 cl.

45,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Type:Abbey Dubbel
Land:Danmark
Område:-
Størrelse i CL:33
Alkohol %:6,5%
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:5-8 grader

 

Bryghuset Winther & Bargholz

Pia Winther Bargholz er oprindeligt uddannet på den Internationale Handelsskole i København og har tidligere arbejdet bl.a. som Key Account Manager i mellemstore IT virksomheder. Sideløbende med sin karriere som Key Account Manager uddannede Pia sig til helikopterpilot både med privat og erhvervscertifikat.

Øllet som fagområde kommer først på CV'et i 2010 efter et heldags kursus hos Per Kølster, som Pia og hendes mand Kim fik i gave til deres bryllup.

Herefter fik øllet mere og mere plads i hverdagen og der blev opbygget et lille 70 liters testbryganlæg, som Pia og Kim selv designede, byggede og udviklede ud fra egne erfaringer og oplevelser med brygningen. Det har senere vist sig at testbryganlægget fungerede særdeles tilfredsstillende og i dag bliver anlægget brugt som pilotbryggeri når Pia udvikler nye ølopskrifter.

I 2012 begynder Pia Diplombryggeruddannelsen på Skandinavisk Bryggerhøjskole i København. Månederne forinden var hun i praktik på Herslev Bryghus. Pia dimmiterede som Diplombrygger januar 2013 og i tillæg til Diplombryggeruddannelsen bestod hun også bryggerhøjskolens kursus i at finde smagsfejl.

I marts 2013 blev firmaet Pinello stiftet, og her produceres nu øl under navnet Bryghuset Winther & Bargholz, et fantombryggeri, hvor der p.t. lejes et bryganlæg hos BIE’s Bryglab i Farum.

De første øl, Nello IPA og Max Brown Ale, blev frigivet i september 2013, senest er Jule Bob kommet på markedet i uge 47, november 2013.