Botanic Kiss Special Dry Premium Gin

Botanic Kiss Special Dry Premium Gin

Gin-basen er lavet i England, fra firmaet Langley Distillery.
Destillationen bliver lavet på en hundrede år gammel destillator, som er en af de ældste kobbergrydedestillatorer der stadig producere spiritus.

Ginnen bliver derefter eksporteret til Spanien, hvor der tilføjes en række botanicals med oprindelse i Spanien, herunder appelsinskal, mandel skaller og den bærende ingrediens Buddhas hånd.

Buddhas hånd er en varietet af citrustræet cedrat som med sine gule frugter ligner lidt en lille hånd. De symboliserer lykke og velstand. Den er meget velduftende og ikke så bitter som andre citrus, den bruges ofte i gourmet desserter for sin aroma og mildhed.  

Kiss: Engelsk Gin kvalitet med tredobbelt destillation. Kiss Botanic er en Premium-version bestående af 11 botaniske (enebær, koriander, kvan rod, appelsinskal, citronskal, orris rod, lakridsrod, Cassia, mandel skal, appelsin og Buddhas hånd) med forskellige bær såsom jordbær, hindbær og blåbær. Sidstnævnte giver denne gin sin karakteristiske lyserøde farve.

Botanic Kiss er blød og levende Gin som et resultat af mødet mellem botanikere og de velsmagende røde frugter, der kendetegner denne gin.

Serveringsforslag: Kan drikkes rent med is or er også rigtig god med Fentimans Rose Lemonade.

349,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Type: Gin
Land: England
Område: -
Størrelse i CL: 70
Årgang: nv
Alkohol %: 37,5
Lagret på egefad: Nej
Drikketemperatur: 10-12 grader