Bornholmer Bitter

Bornholmer Bitter
Bornholmer Bitter

70 cl.
38 %

Denne bitter er meget karakterfuld med en behaglig rund smag og duft, hvor blandt andet rønnebær og kanel svagt kan anes. Eftersmagen er meget mild bitter med en snert af let sødme.

Bornholmer Bitter er med sin fine balance, smag og karakter en bitter i absolut særklasse som klart rammer den »brede« smag.


165,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Smagen af Bornholm...I perioden fra 1855 til 1920 lå der et dampbrænderi i Hasle, hvor man blandt andet producerede anerkendte Akvavitter.Produktionen var karakteriseret af håndværksmæssig omhu og gode råvarer - og det gælder også i dag, hvilket kan smages i hver eneste dråbe.Med etableringen af Den Bornholmske Spritfabrik i 1994 blev produktionen af akvavit genoptaget på Bornholm. »Bornholmer Akvavit« er siden da fremstillet på øen efter at have været fremstillet forskellige steder de sidste 70 år.Denne akvavit udgør sammen med Bornholmer 1855 Traditions Akvavit og Bornholmer Bitter grundstenene i vores sortiment.Vi har de sidste år produceret en række årstid Akvavitter, En Påskeakvavit, en Sommer akvavit, en Honningsyp, og en Bornholmer Juleakvavit.Med håbet om, at også De vil få glæde af produkterne, ønsker vi Dem god fornøjelse.De venligste hilsener Den Bornholmske Spritfabrik ApS

Yderligere information

Type:Nej
Land:Nej
Område:Nej
Størrelse i CL:Nej
Årgang:Nej
Druesorter:Nej
Alkohol %:Nej
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:Nej
Holdbarhed:Nej