Bone Suckin Sauce Hot, Thicker Style

En mere spicy udgave ad den klassiske Bone Suckin Sauce. Fremragende til grillede Chicken Wings, Spareribs eller svinekoteletter og fjerkræ.

We´re talkin´ Serious Bone Suckin Sauce. USA´s bedste Barbercuesaucer, Krydderiblandinger,sennep og forrygende Salsa.

Det traditionsrige familiefirma ford´s Goumet Foods i North Carolina USA og deres Bone Suckin´ produkter er enhver grillmester drøm.

Alle de anmelderroste produkter er lavet af 100% natrulige råvarer uden tilsætningsstoffer, smagsforstærkere konseveringsstoffer.

Den klassiske tomtabeseret Barbecue Sauce har vundet et utal af priser, bl.a. i Newsweek, og det samme gælder mange af de andre produkter. Fremragende til alt slags grill både som marinade og som sauce efter stegning.

Produkterne holder sig længe i køleskabet efter åbning.

55,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Detaljer

Bone Suckin’ er spændende varianter af Saucer, Salsa’er, Sennep’s og Krydderi-mix.

Historien omkring Bone Suckin’ saucer startede i 1987 hvor Phil Ford prøvede at dublikere sin mors hjemmelavet opskrifter på grillsauce. Efter flere års forsøg, lykkedes det ham så godt, at familie, venner og bekendte begyndte at presse ham til at skulle sælge disse saucer.
 
I 1992 tog Phil’s svigerinde Sandi Ford, initiativ til at begynde en egentlig produktion af Phil’s Saucer.
Det var også Sandi der kom på navnet Bone Suckin’. Dette kom hun på en aften, hvor hun greb sig selv i at sidde at suge det sidste kraft og smag ud af benene på den mad som Phil havde lavet. Det havde hun aldrig brudt sig om tidligere men Phil’s sauce gjorde forskellen.

Kort information

Type:Babecue Marinade
Land:USA
Område:North Carolina
Størrelse i CL:454 gram