Bodegas Trus, Trus Reserva 2014

 

Duft og smagsnoter: Mørk kirsebær farve, meget intens og dyb farve. Duften har noter krydrede røde bær, efterfulgt af frugtkompot, kirsebær, sorte blommer og rosin, dertil kan findes antydninger af røg, nellike, sort peber og let ristet eg. Smagen er en blanding af magt og elegance, sorte frugter, fine, god afbalanceret syre, alkohol og en længde, der når bagsiden af munden, gennemtrænger hele ganen. Tanninerne opleves modne og ikke påtrængende. Smagen er bred, lang og nuanceret.

24 måneders fadlagring

Udmærkelser: 

Ekstrabladet af Thomas Rydberg
"Duft af mørke frugter. En kraftig smag af råt kød, blommer, brombær, tobak og vanilje. Stadig en del tannin så bør dekanteres. Men flot og yderst velbalanceret vin." 93 point

Thomas Rydberg på Alt om Spansk vin
"Mere end 2000 vine har jeg testet i løbet af 2012. Både i den ugentlige test på Ekstra Bladet men også i forskellige internationale konkurrencer og forskellige smagninger. Her er så mit bud på de 35 bedste vine smagt i 2012." Nr. 32. Trus 2005, Ribera del Duero, Spanien


Guldmedaljevinder ved Mundus Vini 2011

91 point Guia Penin


"Superlækker rødvin, kraftig, men også blød, med fyldig frugt, fint krydderi og en lille sødme. En vin udpræget til en kraftig kødret."   
269,00 kr
  • Køb 6 for 1194 og spar 27%
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information:

Bodegas Trus
Bodegaet er bygget i rigtig "chateau" stil i hjertet af Ribera del Duero, tæt på Pesquera del Duero. Valget faldet på dette sted grundet det særlige mikroklima, den høje beliggenhed og den perfekte tilgang til de omkring liggende vinmarker.
Bodegaet blev grundlagt i 1999 med en drøm om at lave kvalitetsvine, der havde en unik personlighed, vine der var en afspejling af en region; terroir, fadlagring, druer og sol. Alt dette styres af vinmageren Juan Carlos Martínez Baños. Han har tidligere arbejdet for Vega Sicilia.

TRUS
Terra
: Spansk for jordbund (som terroir på fransk). Jordbunden er de ældste i Ribera del Duero og kultiveret og plejet igennem årtier.

Roble: De bedste fade bruges til lagring og modning af vinen. Derved større kompleksitet og fylde.

Uva: (drue): Druematerialet til fremstilling af vinene er de bedste kloner som forædles via beskæring og med alderen opnår større koncentration.

Sol: Sydvest vendte skråninger for bedste soleksponering. 

Type: Rødvin
Land: Spanien
Område: Ribera Del Duero
Størrelse i CL: 75
Årgang: 2014
Druesorter: Tempranillo
Alkohol %: 14,5
Lagret på egefad: Ja i 24 mdr.
Drikketemperatur: 16-18 grader
Holdbarhed: Op til 8-9 år fra høståret