Bodegas Solorca, Zarus, Ribera del Duero, Crianza 2016


 

Køb 6 for 99,00 DKK pr. stk. og spar 37%

Vinstokkene til Zarús Crianza er i gennemsnit 80 år gamle og der laves ca. 12.000 flasker. Vinstokkene dyrkes som bush-wine og druerne plukkes manuelt.

Gæringen foregår i ståltanke ved ca. 20-27 grader og varer i alt 16-20 dage, hvorefter vinen lagrer 18 mdr. på en kombination af nye og brugte fade. Der filtreres ikke.

Anmendelser:

yf85h6UH9JTcrAAAAAElFTkSuQmCC
"Lækker og ædel rødvin med blød frugt og dejlige fadnoter med vanille og mørk chokolade. Meget lang eftersmag. Glimrende madvin.
fQFxn11JYLBr8gAAAABJRU5ErkJggg==

vin-top-10.dk af Anders Grøndahl
"Intens og dyb med masser af temperament og en smag, der rummer mørke modne bær, mørk chokolade, kaffe, timian, salvie, mynte og tobak. Aromaen har et herligt element af brænderøg, vanilje og tør bark. Spanierne rykker i øjeblikket."
95 point

af Thomas Rydberg
"Tempranillo fra Ribera del Duero. Mørke bærtoner i duften. En koncentreret vin med brombær, tobak, chokolade og vanilje i smagen. Velbalanceret med en lang eftersmag." 90 point.  GODT KØB!

"Hyldebær, mørke kirsebær og noter af mørk chokolade præger duften af denne skønne rødvin. Smagen er intens, med masser af frugt og en fin krydring. En meget vellavet rødvin, der gerne må plaskes over i en karaffel et par timer før servering. Drik den til en af vinterens simre-kødgryder."

169,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Om Bodega Solorca
Viña Solorca Winery i Roa (Burgos), i Ribera del Duero regionen, blev oprettet i 1998 og er en familiedrevet vingård, ejet af José Víctor Balbas Arroyo, der kommer fra en af områdets visionære familier inden for vinproduktion. Hans erfaring suppleres af det hold, der udgør vingårdens personale. 

Bodegas Solorca har 72 hektar vinmarker omkring vingården, alle tilsået med Tempranillo, og vinstokkenes alder er i gennemsnit 30-40 år. Markerne ligger i op til 800 meters højde.

Yderligere information

Type:Rødvin
Land:Spanien
Område:Ribera Del Duero
Størrelse i CL:75
Årgang:2016
Druesorter:Tempranillo
Alkohol %:14
Lagret på egefad:Ja, lagrer 18 mdr. på en kombination af nye og brugte fade.
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste 2-3 år