Boatyard Vodka 41%

Boatyard Vodka er en såkaldt “field-to-bottle” vodka.

Det vil sige, at hele processen fra høst af hvede til fortyndelsen og tapning på flaske foregår på selve destilleriet og i lokalområdet.

Boatyard Vodka har en cremet og smooth karakter, hvor smagen er sat i fokus.

 

Etikken bag Boatyards vodka er at bryde væk fra den traditionelle stil for vodka, og producerer et destillat med smag, karakter og definition.

Boatyard Distillery  er det eneste destilleri i Irland og ét af et lille antal i Storbritannien, der fremstiller vodka fra bunden. Retmæssigt mener de, at vodka kan byde på så meget mere end standardordene “ren” og “glat”.

Destillation og filtrering er en proces til fjernelse af smag, så de holder dette til et minimum. Derfor destilleres denne vodga kun tre gange med en grov filtrering. Det hele handler om smag.

I modsætning til de fleste vodkaer udføres hele processen til fremstillingen af vodka på selve destilleriet. Hveden der anvendes er 100% organisk og høstes samt maltes på gårde i lokalområdet.

Til sidst tilsættes osmose-renset vand meget langsomt for at bringe alkoholindholdet ned til aftapningsstyrken på 41%, hvorefter vodkaen hviler i 8 uger i rustfrit stål.

 

Boatyard Vodka har en cremet og smooth karakter. Du vil opleve udstrålende noter af sort peber der balancerer perfekt med hints af appelsinskal og bivoks. Finishen er subtil med en sødme af vanilje.

Vodkaen er fantastisk i diverse drinks. Server vodkaen med tonic eller danskvand over is og et stykke lime. Vi anbefaler at bruge Boatyard Vodka til cocktails som Vesper Martini, Grey Hound og Milk Punch.

329,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Producenten:
 

Boatyards produkter bliver lavet i Nordirland af Joe McGirr, som efter årtiers arbejde på store destillerier og spiritusfirmaer, ville lave sit helt eget destilleri. Han ville vende tilbage til sit elskede Irland og bruge råvarer fra familiens jord til at skabe unik whisky og gin.

Destilleriet ligger på de maleriske bredder af Lough Erne, Fermanagh, hvilket er en kort køretur fra Enniskillen eller en kort rejse over søen via nogle af de lokale vandtaxitjenester. Destilleriet ligger på en marina inde i et gammelt bådeværft.

Og Joe McGirr har ikke bare skabt produkter, der forsvinder i mængden. De står på alle måder frem – med deres fyldige smag og smukke flaske kan og må de ikke overses. 

Læs mere om det smukke destilleri og dets værdier her.

 

Yderligere information

Type:Vodka
Land:Irland
Område:Enniskillen
Størrelse i CL:70
Alkohol %:41%
Drikketemperatur:8-12 grader