Boatyard Sloe Boat Gin 29,8%

Boatyard Sloe Boat Gin er en dejlig Sloe Gin, som vi anbefaler enten at nyde rent i de kolde vintermåneder, eller i en god gammeldags Charlie Chaplin Cocktail. Sloe Boat er lavet på Boatyards klassiske Double Gin, hvilket igen underbygger den høje kvalitet.

Denne Sloe Boat Gin er lavet af vildthøstede slåenbær der efterfølgende lægges i blød i 6 måneder destilleriets gin reserver, som er fremstillet og destilleret til netop dette formål.

Der anvendes 420 gram slåenbær til at lave væsken i hver flaske, som forsigtigt sødes med bæredygtigt sukker. Disse naturlige frugtnoter bringer harmoni til ginens ånd.

Charlie Chaplin (remake af en glemt klassisk cocktail, som blev opfundet i New Yorks Waldorf Astoria Hotel i 1920)

  • 1 1/2 del Sloe Gin
  • 1 del frisk limejuice
  • 3/4 del abrikosbrandy
  • 1/4 del sukkersirup

Metode:

  • Tilføj alle ingredienser i en cocktail shaker.
  • Shake igennem og fine strain i et koldt cocktailglas
349,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Producenten:
 

BOATYARD DOUBLE GIN er fyldt med sjæl, passion og masser af smag. Den bliver lavet i Nordirland af Joe McGirr, som efter årtiers arbejde på store destillerier og spiritusfirmaer, ville lave sit helt eget destilleri. Han ville vende tilbage til sit elskede Irland og bruge råvarer fra familiens jord til at skabe unik whisky og gin.

Og Joe McGirr har ikke bare skabt en gin, der forsvinder i mængden. Nej.. BOATYARD GIN står på alle måder frem – med sin fyldige smag og smukke flaske kan og må den ikke overses. 

Yderligere information

Type:Gin
Land:Irland
Område:Enniskillen
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:29,8%
Drikketemperatur:8-12 grader