Beyond big, The one Cabernet Sauvignon 2016

BEYOND BIG! er en superharmonisk, blød og fyldig vin spækket med saftig frugt som brombær, kirsebær samt lidt vanilje og krydderi fra egetræet.

Nyd vinen til f.eks. en barbecue, pastaretter eller til et par stykker lækkert mørk chokolade.

Dagene er lune og nætterne kølige i Central Coast. Med de moderate temperaturer i området modner druerne langsomt, og frugten i druerne udvikles perfekt med masser af god smag og flot syre. Vinen får en høj intensitet, en flot intens farve og en dejlig frugtrig karakter.

Passionerede vinmagere arbejder med vinmarkerne for at sikre, at de druer, der anvendes til Beyond Big er af højeste kvalitet. De besøger jævnligt vinmarkerne for personligt at smage druerne inden høsten.

Høsten foregår om natten for at bevare druerne kølige og friske. Mosten gennemgår en udblødning i to dage inden gæringen finder sted over 7-10 dage sammen med drueskindet. Vinen modner på amerikansk og fransk eg i 9 måneder. Fadene er mellem 3 og 7 år gamle, og vinen opnår derved særdeles velintegrerede noter fra egetræet.


Duft og smagsnoter: Kraftfuld moden vin, med en anelse krydderier og masser af mørke bær. Kan nydes nu og i mange år frem.  

119,00 kr
  • Køb 4 for 400 og spar 16%
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kort information

Type:Rødvin
Land:USA
Område:Californien, Central Coast
Størrelse i CL:75
Årgang:2016
Druesorter:Cabernet Sauvignon
Alkohol %:14,5
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:15-17 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste 10 år