Beinn An Tuirc, Kintyre Botanical Gin

Til produktionen af denne usædvanlige gin anvendes ikke mindre end 12 forskellige bær, planter og krydderurter, som alle er høstet på en bæredygtig facon. Enkelte af ingredienserne er klassiske (eksempelvis enebær), mens andre er mere unikke, så som islandsk mos, der vokser til overflod på ejendommen. Tilsammen giver det en helt unik oplevelse.

 

En gin der bør prøves mere en en gamg

429,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kort information

Type:Gin
Land:Skotland
Område:  Kintyre
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:43 %
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:10-12

Det er en super lækker Gin som er overraskende frugtagtig og blomstret med masser af citron- og appelsinaroma. Den er blød i munden, og i eftersmagen udvikler der sig urteagtige toner.

 

Smag og behag er forskellig, men prøv en Kintyre Botanical Gin serveret direkte på lidt is eller med Q-Drinks Tonic, som er et fantastisk godt match til Kintyre Gin.

 

Gode anmeldelse på Ginventory:

Kintyre Gin har en gennemsnitscore på hele 9,5 ud af 10 mulige.

 

Bæredygtighed og omsorg

Hele produktionen er opbygget så bæredygtigt som det overhovedet kan gøres, og for hver kasse der sælges plantes der et træ på ejendommen. Endvidere doneres en andel af destilleriets overskud til gode lokale formål på Kintyre.

 

Beinn et Tuirc Distillery
Selve destilleriet Beinn An Tuirc (som betyder vildsvinenes bjerg) er beliggende på området ved Torrisdale Castle på Kintyre-halvøen hel ude på Skotlands vestkyst. Torrisdale Castle har omkring 1200 hektar marker, bakker og skove med en storslået udsigt ud til vandet, hvorfra man kan skimte øen Arran.

 

Det lille destilleri hentet vandet fra en kilde, som springer på toppen af bjerget her på Kintyres højeste punkt. Destilleringen foregår på den lille kedel ”Big Don”, og det sker i små batch.