Beer Here, Ammestout

BeerHere, Ammestout

I 1800 tallets England bryggede man en ekstra kraftig og nærende stout til ammende mødre

Udover mælkesukker, som traditionen foreskriver, er der også tilsat et skvat kaffe, der forhåbentlig kan tilføre lidt opkvikkende koffein oven på de vågne nætter.

Brygget af bygmalt, ristet byg, humle, melasse, kaffe, laktose, gær og vand.

39,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Detaljer

BeerHere er et lille bryggeri med ambition om at brygge eksperimenterende og smagsintense øl hvor der lægges mere vægt på elegance, balance og drikbarhed fremfor det ekstreme. Det gør at de fleste øl fra BeerHere nydes af både almindelige øldrikkere og de mere øvede. Trods en lang række prisvindende øl og international anerkendelse er BeerHere relativt ukendt i Danmark hvilket skyldes vedholdende fokus på specialhandlen og de mest velassorterede udskænkningssteder.

Hovedparten af øllet fra BeerHere eksporteres i dag til bl.a. USA, Australien, Chile samt flere lande i Europa. Blandt verdens bedste bryggerier befinder BeerHere sig i den absolutte elite og opnåede i 2011 en 43. plads på Ratebeer.com af mere end 10.000 bedømte bryggerier fra hele verden.
 
BeerHere er stiftet af Christian Skovdal Andersen, der bla. også var bag det nu Harboe ejede Ølfabrikken. I det lille enmandsfirma er det således Christian selv der tegner etiketter og skriver bagsidetekster for at understrege det unikke personlige udtryk der kendetegner BeerHere's produkter.
 

Yderligere information

Type:Stout
Land:Dansk brygger
Område:Brygget på At de Proef i Belgien
Størrelse i CL:33
Årgang:nv
Druesorter:Nej
Alkohol %:6,5
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:10
Holdbarhed:Nej