Austrian Empire Navy Rum Reserve

En lækker sød og velsmagende Barbados rom.

Austrian Empire Navy Rum
er en "small batch" produktion af rom fra specielt udvalgte fade, der efterfølgende er blended af Master Blenders fra den Dominikanske Republik og Barbados. Master Blendere, som Albert Michler har et langvarigt samarbejde med.

Reserva
Denne rom er en yderst elegant blend af Barbados rom, der har lagret dels på amerikanske egefade og dels på fade af fransk eg. Det er en lækker sød og meget velsmagende rom.

365,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Albert Michler Distillery
var oprindeligt et østrigsk foretagende der blev etableret i 1863, og navngivet efter destilleriets stifter. Under det Østrigske-Ungarske dobbeltmonarki var Albert Michler storleverandør til hoffet og den kongelige Østrigske-Ungarske flåde. Der blev produceret alle former for spiritus på destilleriet lige fra likør, gin til rom og forskellige krydderurtebaserede bittertyper. Afslutningen på anden verdenskrig blev desværre også enden på en lang historie for Michlers i Østrig. Med respekt for fortidens historie produceres og blendes Michlers produkter i dag i Storbritannien. De vigtigste produkter er i dag Gin og Rom fra Caribien. 

Type:Rom
Land:Barbados
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:nv
Alkohol %:40 %
Lagret på egefad:Ja på både amerikanske og franske fade
Drikketemperatur:16-18 grader