Arran, Devil's Punch Bowl. Chapter III, The Fiendish Finale

Arran's The Devil's Punch Bowl, Chapter III er den sidste i rækken af triologien, tør du vove en dram med djævelen igen!

'The Fiendish Finale' er et ægteskab mellem 21 fade håndplukket af Arran Master destilleriet James mactaggart, herunder 8 Sherry Butts, 8 franske Oak Barriques og 5 Bourbon Barrels.

Arran fortælle mig, at resultatet af denne blanding af 21 fade er en ånd, der smager af mørk chokolade og tørrede frugter, med en antydning af kanel, chokolade, rosin og et rigt lag af krydderier og ristet egetræ i enden.

James sagde: "The Devils Punch Bowl Malt er vores mest populære limited edition whisky nogensinde - de to første blev udsolgt på rekordtid.

"Personligt er denne min favorit af trilogien, og det er et fantastisk udtryk for Arran Malt. Denne whisky tappes uden chill filtrering ved naturlige styrke (53,4 ABV) og er unpeated gør den tilgængelig og giver mulighed for at opdage en masse af smags varianter."

Den nye aftapning er en begrænset udgave af kun 6660 Devilish flasker og vil kun være tilgængelig hos specialiserede whisky butikker, såsom The Whisky Exchange og Bagsværd Vinhandel:o).

1.895,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Isle of Arran Distillery

Efter mere end 150 års fravær, kom den legale destillation tilbage til øen Arran i 1995, da destilleriet Isle of Arran destillerede de første dråber kl. 14.29 den 29. juni 1995. Det sidste legale destilleri på Arran lukkede i 1836.


Det ualmindelige smukke destilleri Arran er beliggende i landsbyen Lochranza på den nordvestlige spids af Arran, og destilleriet er fortsat det eneste på øen. Whiskyen fra destilleriet modner på destilleriets egen grund i nogle helt unikke omgivelser. Whiskyen lagres på sherry- og bourbonfade.

Klimaet på Arran forcerer modningen, og whiskyen fra Arran betragtes som den hurtigst udviklende i hele Skotland. Dette skulle efter sigende skyldes den varme Golfstrøm, der passerer destilleriets lagerbygninger.Vandet til destilleriet kommer fra Loch na Davie kliden, der er den reneste naturlige kilde i hele Skotland.

Whiskyen fra destilleriet tappes uden kuldebehandling og filtrering, og der tilsættes ikke farve af nogen art. Det er de rå dråber, udviklet af den rene natur på øen Arran.

Arran destilleriet er fortsat et af de få privatejede destillerier i Skotland. Det drives af et meget erfarent team bestående af tre mand. I spidsen står distillery manager, James MacTaggart, der har over 30 års erfaring med whiskyproduktion.

Siden 1995 er destilleriet flere gange blevet anerkendt for sin dynamiske kraft i skotsk whiskyindustri. I 2007 blev Arran udnævnt som "Scottish Distiller of the Year" i Whisky Magazine. I 2005 vandt destilleriet "The Queens Award for Enterprise", som er den største og vigtigste hædersbevisning for erhvervslivet i hele Storbritannien.

Yderligere information

Type:Single Malt Whisky
Land:Skotland
Område:Island of Arran
Størrelse i CL:70
Årgang:nv
Alkohol %:54,3
Lagret på egefad:Ja på både Sherry, Bourbon og franske fade
Drikketemperatur:14-16 grader