Armorik, Sherry Cask - Single Malt, Bretagne

Destilleriet Warenghem, beliggende på Bretagnes nordlige kyst, som i folkemunde bliver kaldt for Irlands og Skotlands keltiske fætter, har skabt Armorik, den allerførste bretonske Single Malt Whisky. Destilleriet blev bygget i 1900, og var oprindelig kendt for at lave kvalitets likører af lokale planter og frugt. I 1983 besluttede den passionerede direktør Gilles Leizour, at Warenghem skulle være det første franske destilleri til at producere Single Malt Whisky.

For Warenghem destilleriet er kvalitet og stabilitet de vigtigste parametre. Derfor står de selv for hele processen. Lige fra brygning, fermentering, destillering, lagring og hælde på flaske.

Det nære samarbejde med den sidste bretonske bødker, som laver nogle unikke bretonske egetræsfade fra den lokale skov, giver en ekstra speciel tvist til whiskyen. Den naturlige frugtighed Armorik Whisky har, bliver forfinet med de varme noter fra tørret frugt og blommer, som er så karakjteriske for modning i sherry fade, Oloroso sherry i dette tilfælde.

Duft

Rund og varm, hvilket fremkalder kandiseret frugt og strejf af chokolade

Smag

Energisk med fine trænoter, der udvikler sig til en stor rundhed med marine og maltnoter

Eftersmag

Behageligt krydret og forfriskende

419,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kort information

Type:Single Malt Whisky
Land:Frankrig
Område:Bretagne
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:46 %
Lagret på egefad:Ja på - Sherry Oloroso fade
Drikketemperatur:14-16 grader