Apéro Aperitivo Amaro Originale, 100cl. - 15%

De fleste kender Aperol, men der er mange skønne og ligende udgaver, som kan kan hjælpe dig med at lave en endnu mere fantastisk Spritz. Dette er en af dem. 
 
Apéro Aperitivo Original kommer fra Torino i det nordvestlige Italien.
Apéro Aperitivo Original er lavet på naturlige smagsgivere, og holder 15% alkohol. Smagen er en dejlig afbalanceret version af den klassiske og velkendte bittersøde likør.
 
Vores opskrift på Spritz
1 del Apéro Aperitivo Amaro Originale
2 dele Spumante
1 del Mineralvand med brus
Fyld et vinglas op med isterninger. Tilsæt Apéro og hæld derefter Prosecco og mineralvand i. Rør forsig- tigt i drinken med en ske eller rørepind, og pynt med appelsinskive og måske en stilk mynte.
125,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Den populære drink Spritz stammer oprindeligt fra Venedig i Norditalien. Den blev opfundet i 1800-tallet, hvor Venedig var besat af det østrigske imperium. Her lavede man en læskende drik af lige dele mousserende rød- eller hvidvin og lige dele vand. Det gjorde vinene lettere for de østrigske soldater og diplomater, der ikke var vant til den kraftige smag og høje al- kohol i de italienske vine.
Med udbredelsen af soda-sifonen i starten af 1900-tallet, blev det muligt at lave en Spritz med almindelige vine uden brus, da man nu kunne tilføre vand med brus og stadig få den perlende effekt i en Spritz.
I dag har Spritz udviklet sig til en meget populær drink der er baseret på den kendte orange-røde bittersøde likør og prosecco – italiensk mousserende vin.