Angostura, aromatic bitters 20 cl
En cocktail bitter som indgår i et udtal af drinks - og på sin egen måde sætter præg på hele verden!
Angostura er en god smagsforstærker til f.eks. snapse, eller til at give en portvin ekstra aroma, i pink gin og i champagne-cocktails.
- 1-3 dages levering
- Gratis fragt ved køb over 1000,-
- Afhent gratis i butikken
Beskrivelse
Blev opfundet af dr. Siegert, en franskmand, da han arbejdede i urskoven som læge i generals Bolivars' hær i Sydamerika i begyndelsen af dette århundrede. Navnet kommer fra byen Angostura, der i dag kaldes Ciudad Bolivar i Venezuela. Drikken blev meget udbredt i den amerikanske forbudstid (1919-33), fordi bittere dengang blev klassificeret som medicin, altså en alkohol der var tilladt at drikke for helbredets skyld. Det var også den egentlige grund til Dr. Siegert opfandt den, han ville bekæmpe de tropiske sygdomme og almindelige mavesår. Bitteren menes at indeholde angelica, galanga, ensian, ingefær, kinabark, kanel, kardemomme, nellike, muskat, tonkabønner, sandeltræ, zedoarrod alt på rom-bassis. Det bliver nu lavet i Trinidad.
Kort information
Type: | Cocktail Bitter |
Land: | Trinidad & Tobago |
Område: | Trinidad |
Størrelse i CL: | 20 |
Årgang: | nv |
Alkohol %: | 44,7 |