Amager Bryghus, Demon Juice 33 cl

Demon Juice er en rigtig juicy New England IPA, dobbelt tørhumlet med humlerne Columbus, Citra, Mosaic, Idaho 7 og Simcoe.

Saftig, frugtagtig aroma med rigelig fersken og mango og en mild bitter finish. Mums!

Lavet i samarbejde med det amerikanske mikrobryggeri Titletown Brewing, der ligger i Green Bay, som har stolte traditioner indenfor American Football.

Derfor er øllens etiket også med en spiller fra Amager Bryghus' lokale footballhold, Amager Demons.

34,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Vores lille bryghus ligger i hjertet af Amager nemlig på en charmerende industrigrund i Tårnby. Vi er ikke i tvivl om, at vi er landets suverænt sikreste bryggeri, da vi har indrettet os i et gammelt beskyttelsesrum. Lokalerne har også i en periode været anvendt som bibellager, hvorfor der hviler en ganske særlig stemning over stedet, der bedst kan beskrives som den andægtige ro, man finder i et belgisk klosterbryggeri.

Bag bryggeriet står de to venner og inkarnerede håndbryggere Morten Valentin Lundsbak og Jacob Storm, som siden har fået papir på deres evner ved at tage uddannelsen som diplombryggere på Skandinavisk Bryggerihøjskole. Vores ambition er at give alle ølelskere en god oplevelse – hver gang. Derfor bruger vi kun udsøgte råvarer under brygningen – vi gør ingen svinkeærinder med kunstige hjælpestoffer til at hjælpe processerne på vej. Desuden hverken pasteuriserer eller filtrerer vi vores øl ud fra et bevidst valg om at bevare den bedst mulige smag og duft. Vi lader øllet tage den tid, det skal bruge til at modne fuldt af på flasken, før vi frigiver det.

Denne proces betyder, at der kan forekomme et let og helt naturligt bundfald i flasken. Dette kan uden problemer drikkes, men vil man have en mere æstetisk øloplevelse, hældes øllet forsigtigt op uden bundfald og gerne med lidt højde fra flaske til glas, så man oplever den smukke skumkrone og får frigivet alle de behagelige duftnuancer i det velbryggede øl fra Amager.
 

Kort information

Type:New England IPA          
Land:Danmark
Område:Amager
Størrelse i CL:44
Alkohol %:7%
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8-10 grader