Alberti, Vanilje sirup

Smagsnoter: Mild, sød aroma og smag af helt naturlig vaniljestang.

Anvendelser: Mælk, mokka, varm kaffe og iskaffe, sodavand, smoothies, shakes og drinks.

0,7 liter

99,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Aliberti blev født i hjertet af Monferrato i 1920. Fra grundlæggelsen har Aliberti specialiseret sig i produktion af sirupper, mens det i dag også tilbyder en bred vifte af produkter, der er specielt designet til HoReCa-sektoren, såsom instant-produkter til både varme og kolde drikke.

Original Drinks-serien byder på højkoncentrerede sirupper fremstillet ved at bruge de bedste råvarer såsom rørsukker og fructose, og de kommer i mange forskellige smagsvarianter. Original Drinks vil sammen med din kreativitet, fantasi og professionalisme skabe innovative cocktails, milkshakes, aromatiserede kaffer, sorbeter, te og infusioner. Den nye dispenser vil desuden hjælpe dig med at dosere, samtidig med at du undgår spild og letter dit daglige arbejde.

Original Instant Drinks & Cream er opløselige produkter til varme og kolde drikke, og de menes at opfylde behovene hos et stadig mere krævende publikum. Instant-sortimentet til både varme (såsom bygkaffe, ginsengkaffe og varm chokolade) og kolde drikke (inkl. citronsorbet, kaffecreme, nougatcreme og den eksklusive Monferrino-creme Gianduia-smag) fremstilles ved at bruge de bedste råvarer og samtidig respektere de højeste kvalitetsstandarder.