Alasia, Piemonte Barbera 2016

 

Om Vinhuset Alasia (Araldica Vini Piemontesi):
Araldica Vini er et kooperativ med 300 medlemmer, der råder over 900 hektar jord. Vinmarkerne er fordelt på 25 småkommuner i området Alto Monferrato.
I 1994 introducerede Araldica deres eget prestigemærke, Alasia, som producerer vine af meget høj kvalitet, bl.a Barbera d`Asti Superiore.

Piemonte er i dag blandt de mest kendte og respekterede vinområder i verden. Der er naturligvis de store Barolo og Barbarescco vine mange taler om, og det er også i dag et bredt udvalg af ”hverdags” vine. Alasia har gennem de senere år gennemgået en stor renovering og investeret tungt i ”state of the art” produktionsudstyr så de har alle forudsætninger for at lave rigtig god vin – og det gør de. Særligt deres vine på den store Piemonte drue Barbera er super vine, specielt til prisen.

Alasia Barbera er en helt ny vin fra vingården. En saftig og meget smagsfuld vin, som er super flot rundet af. En frugtrig vin, der også gør sig bedst som ung. Så ikke en gemme vin. Vinen har ikke fået fad, men ligget på ståltanke i 12 måneder. En ung italiensk Barbera som denne er som skabt til pastaretter, gerne med kød.
95,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information:

Type:Rødvin
Land:Italien
Område:Piemonte
Størrelse i CL:75
Årgang:2016
Druesorter:100% Barbera
Alkohol %:12,5
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:15 -17 grade
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste 1-2 år