Ækvator Akvavit, i gaveæske

Ækvator Akvavit er en blød og mild akvavit, som lagres på egetræsfade, der tidligere har indeholdt madeira. Under lagringen på disse fade krydses ækvator på sin rejse fra København til Cape Town og retur. Temperaturforandringerne og skibets duven i "søen" har en modnende virkning på akvavitten.

Duft og smagsnoter: Ækvator Akvavit har en gylden farve. Smagen er behagelig krydret med stor blødhed. I Bogen om snaps skriver forfatteren Jens Tholstrup: Indflydelsen fra madeiraen fornægter sig da heller ikke, og er man ude efter blød, sød og mild akvavit, så er Ækvator Akvavit et godt bud.

Anmendelser:
VinAvisen
 - 5 stjerner - "Denne akvavit har været en tur over ækvator i madeira-fade. Den har en kraftig duft af kommen og en lækker, blød smag. En virkelig god snaps, som mange vil kunne lide." (Uge 48 / 2012)

MetroXpress - "Testvinder"

Spis Bedre - Chanet Deleuran: "Den rustikke flaske indeholder lettere parfumerede dråber, som kommer fra lagringen på gamle Madeira fade. Akvavitten er gylden fra opholdet på fadene hen overÆkvator. Flasken gør sikkert, at den er populær på julefrokost bordene." (december 2012)

70 cl. og 40% Alc.

195,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information