1731 Fine & Rare - British West Indies XO - 46%

Dette X.O. blend fra ”British West Indies” er en kombinerer forskellige rum fra tre øer. Den intense og letgenkendelige aroma stammer fra traditionelt pot-still destilleret rom fra Jamaica. Hertil kommer kolonnedestilleret samt tungere pot destilleret rom fra Barbados med god alder og endelig en dejlig kolonnedestilleret rom fra Trinidad. I kombination giver det en spændende og karakterstærk rom med masser af spændende aromaer og karaktertræk.

399,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information:

1731 Fine & Rare er en markering af året 1731, hvor den kongelige britiske flåde, ifølge historiebøgerne, begyndte at servere søens folk ”en halv pint” rom som en del af lønnen for det hårde arbejde. Denne specielle tradition sluttede imidlertid den 31. juli 1970, der blev den sidste dag for udskænkning af rom i den britiske flåde. En over 350-årig tradition ophørte, og i dag er 31. juli kendt som ”Black Tot Day” i Storbritannien. 

 

1731 Fine & Rare serien består dels af regionale rumblandinger og helt unikke ”single-origin” rom fra specifikke lande i Caribien, Mellemamerika og fra spidsen af det sydamerikanske kontinent.

 

Alle rom i serien er aftappet ved naturlig farve uden brug af karamel, ligesom der ikke er tilsat sødemidler eller andre former for kunstige aroma- eller tilsætningsstoffer. Det er de rene dråber fra romfadene, som alle har lagret der hvor de er produceret, og de afspejler i smagen og aroma det særpræg og de unikke karakterer man kan forvente af rom fra disse forskellige regioner.

Type:Rom
Land:Jamaica, Barbados og Trinidad
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:46
Lagret på egefad:Ja på brugte bourbonfade
Drikketemperatur:14-16 grader